Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Diensten

AI-Copy check

Heb je zelf teksten geschreven met AI? Lekker makkelijk en supersnel! Wel kunnen je teksten waarschijnlijk een goede check op 'menselijkheid' gebruiken. En spelfouten, want daar kan AI wat steken laten vallen!

Wij maken je AI-teksten menselijk

Ben je ondernemer, marketeer, webbouwer of contentspecialist en schrijf je regelmatig teksten met AI? Slim! Wij zorgen er daarna voor dat je teksten 'echt' zijn en menselijk overkomen, dat ze lekker leesbaar zijn en dat er geen gekke fouten en kromme zinnen inzitten.
Lees meer

Tekstschrijvers & (SEO)Copywriters

Teksten voor je website, blogs, zakelijke correspondentie, offertes, interne communicatie. SEO-proof indien gewenst én altijd in de stijl van je organisatie.

Wij schrijven je teksten

Bij Redactus werken tekstschrijvers en copywriters die zich inzetten om krachtige teksten te schrijven voor jouw organisatie. Wij worden blij van de diversiteit in ons werk. De onderwerpen waarover wij schrijven zijn eindeloos en divers.
Lees meer

Webredactie

Redactus is specialist in webredactie. Wij verwerken wijzigingen op je website, maken nieuwe pagina's, managen je content en staan ook paraat voor (grote) contentmigratieprojecten.

Wij houden je website up-to-date

Ben je een ZZP'er met een one-page website? Ben je marketeer en creëer jij liever content en campagnes? Of ben je webbouwer en houd je je liever niet bezig met de inhoud? Onze webredacteuren staan voor je klaar.
Lees meer

Redigeren, Controleren & Uitwerken

Van vage krabbel tot langdradig concept: wij werken jouw teksten uit. Daarnaast kun je ons inzetten voor het controleren van je teksten, zoals belangrijke offertes, mailings, etc.

Alles tot in de punten en komma's geregeld

Wij zijn niet van de taalpolitie, maar kijken vooral naar de inhoud. Toch krijgen onze redacteuren en tekstschrijvers de kriebels van taalfouten: daarom halen we de er graag voor je uit. Ook het uitwerken van je teksten of meedenken over de inhoud kun je aan ons toevertrouwen.
Lees meer

Contentmigratieprojecten

Contentmigratieprojecten kosten veel tijd en capaciteit. Een nieuwe website in de lucht krijgen kan daarnaast een grote impact hebben op je medewerkers. Het zijn die laatste loodjes, die laatste stap naar de lancering.... Maar wel de belangrijkste!

Vloeiende migratie naar je nieuwe website

Wij regelen de migratie van je content van A tot Z. Het updaten van je teksten, het overzetten van je pagina's, het opnieuw opmaken van je teksten en pagina's. Alles. Hoef jij alleen nog maar te roeptoeteren dat er een nieuwe website aankomt.
Lees meer