Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Over ons

Bij Redactus werken webredacteuren, SEO-copywriters en tekstschrijvers samen om onze klanten te ontzorgen op het gebied van hun website, teksten en content.

Met een solide basis van online marketingkennis, corporate communicatie-ervaring en jarenlange ervaring op het gebied van websitebeheer, CMS-projecten, copywriting en SEO-teksten zijn wij dé partij die jouw website content beheert en de kwaliteit bewaakt.

Voor alle branches: Of het nu gaat om technologie, gezondheidszorg, lifestyle, bouw- en infrastructuur, zakelijke dienstverlening, opleidingen en trainingen; we omarmen de uitdaging van uiteenlopende onderwerpen. Onze nieuwsgierigheid kent geen grenzen. We staan te springen om ons te verdiepen in nieuwe materie, boeiende verhalen en toffe ondernemingen.

Wij besparen je tijd en kosten: Redactus biedt alle voordelen van een in-house redacteur, maar dan zonder de in-house rompslomp en lasten. Het is heel simpel: jij vraagt, wij draaien. Jouw website is altijd up to date en je hebt altijd de content die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Wij zijn er speciaal voor bedrijven die geen of beperkte capaciteit of kennis hebben op het gebied van webredactie en het schrijven van teksten. Wij voeren al je wijzigingen door in je website, maken nieuwe teksten, of redigeren de teksten die je zelf schrijft. Zo is je website altijd up to date en verspil je geen kostbare tijd aan geknutsel en gepiel.

Ondersteuning voor webbouwers, marketing agencies en onderhoudspartijen: Jij bouwt en onderhoudt de techniek en het design, wij zorgen voor de inhoud. Rechtstreeks in contact met je klant, of via jou. Wij helpen je om je dienstverlening naar een hoger niveau te tillen door te zorgen dat je niet alleen de technische kant uitstekend op orde hebt, maar ook de inhoud voor je klanten tot in de puntjes verzorgt.

Onze kernwaarden:

  1. Enthousiasme: Wat we doen, doen we met liefde, passie en enthousiasme. Dat merken onze klanten in onze communicatie én dat zie je aan de kwaliteit van ons werk.
  2. Betrokkenheid: We geloven in nauwe samenwerking met onze klanten. Jouw doelen zijn onze doelen, en we zijn betrokken bij elk project alsof het er een van ons is.
  3. Excellente uitvoering: Bij Redactus zetten we ons elke dag in voor een excellente uitvoering. We zijn scherp op kwaliteit en dagen elkaar uit om de verwachtingen steeds te overtreffen.

Wij geloven erin dat ‘doen waar je goed in bent’ je verder brengt. Alle geneuzel en gedoe elimineren, betekent meer kunnen doen van hetgeen je zou moeten en willen doen. Wij ondersteunen organisaties en bedrijven door de inhoudelijke kant van hun website te verzorgen. Daardoor besparen ze kostbare tijd en maken ze meer impact met hun website.

Neem contact op

Toegewijde tekstschrijver of redacteur nodig om je content naar een hoger niveau te tillen?